Місто

Від захвату до розчарування – враження житомирян від «Культурної версії»

4 September 2016, 09:48

Гурт «Пур:Пур» 3 вересня став хедлайнером мистецького фестивалю «Культурна версія» з нагоди святкування Дня міста. За виступом спостерігало кілька тисяч людей: одні танцювали і веселилися, інші спокійно стояли з байдужими обличчями, або йшли з Соборного майдану. У всіх лишилися різні враження від концерту і програми святкування 1132-річчя з нагоди заснування Житомира.

«Ну, я думаю, що «Культурна версія» вдалася. Все чудово склалося», - розповіла Юліанія Карташова.

«Мені не сподобалось, бо нема таких сильних зірок. Нехай буде так, але ми все одно патріоти нашого міста», - розповів Олександр Павленко.

«Супер. Все настільки комфортно, настільки класно. Цього року все якось по-особливому добре. Плюс, що сьогодні виступають не зовсім знамениті артисти і це трохи допомогло нам заощадити грошей для того, щоб ми просто провели такий класний день міста», - поділилася враженнями Наталія Прокопенко.

Компанія друзів, яка підтанцьовувала під пісню «Пур:Пур» дійшла висновку, що загалом «Культурна версія» вдалася, але могло бути краще.

«Весело, класно, але не вистачає «Здоб ши Здуб». «Здоб ши Здуб» і, коли трясеться асфальт. Дуже незвично, що так мало людей. Коли була Вєрка Сердючка, було людей більше. А коли «Скрябін» був, то було дуже багато людей теж», - пританцьовуючи зазначив Андрій.

«Не всі на «Культурну версію» ще налаштовані», - відповіла Аліна

Завершився концерт близько 23 години виступом Артема Кондратюка і невеликими феєрверками зі сцени. Коли люди почали розходитися, дехто ставив запитання, чому на святкуванні Дня міста нема салюту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі