Місто

Житомир спортивний. Фоторепортаж

4 September 2016, 18:26

На День міста, 4 вересня, у центрі Житомира відбувався перший Космічний напівмарафон і працювали кілька спортивних локацій, на яких були представлені найпопулярніші види спорту.

Про це Житомир.info у коментарі розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

«Велике спортивне містечко діяло на майдані Соборному, де можна було побачити ринг, татамі, мотоцикли... Загалом, були представлені всі види спорту, які культивуються у нашому місті», – сказала Ірина Ковальчук.

При цьому участь у першому Космічному напівмарафоні загалом брали близько тисячі бігунів, серед яких професійні спортсмени та аматори з різних міст України.

«Загалом учасників лише дитячих забігів у нас більше 500. Близько 200 учасників подолали дистанцію в 21 км, ще 100 пробігли по 5 км. Також були представники 30-ти фірм, які брали участь у «корпоративних» забігах. Зареєструвалися учасники не лише з Житомира, а й зокрема з Харкова, Луцька, Львова, Києва, Дніпра, Вінниці. Призовий фонд Космічного напівмарафону – 42 тис. грн – розділений між переможцями забігів на 21 і 5 км. Це «лінійка» із чоловіків і жінок з першого по п’яте місце», – уточнила Ірина Ковальчук.

Так, переможцями забігу на найдовшу дистанцію у 21 км стали майстер спорту міжнародного класу Тетяна Вернигор і професійний спортсмен із Луцька Юрій  Русюк.

Як повідомляв Житомир.info, сотні бігунів із різних міст України взяли участь у першому Космічному напівмарафоні.

Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат

Мер Житомира Сергій Сухомлин

Мер Житомира пробіг всю дистацію напівмарафону і втратив свідомість на фініші

Переможець першого Космічного напівмарафону Юрій Русюк

Переможиця космічного напівмарафону Тетяна Вернигор

Начальник управління сім'ї, молоді і спорту Ірина Ковальчук та ведучій заходу Фоззі

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі