Події

Із нафтосховища у Житомирській області податкова міліція вилучила майже 200 тисяч літрів незаконного дизпалива

5 September 2016, 16:53

У Черняхові з нафтосховища співробітники податкової міліції міста Києва вилучили з незаконного обігу майже 200 тисяч літрів дизельного палива невідомого походження, загальна вартість якого – близько 4 млн грн.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан.

«У рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 и ч. 2 ст. 205 (фіктивне підприємництво), ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) та ст. 27 (види співучасників) КК, було встановлено, що в селищі Черняхів в нафтосховищі, що належить одному з підприємств, зберігаються ПММ невідомого походження і сумнівної якості. В результаті проведеного обшуку було виявлено та вилучено майже 200 тисяч літрів дизельного палива, а також обладнання насосної станції. Загальна вартість вилученого становить майже чотири мільйони гривень. Cлідчі дії тривають», – йдеться у повідомленні.

Фото зі сторінки Сергія Білана у Facebook.

Як повідомляв Житомир.info, співробітниками податкової міліції Житомирської області спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки Національної поліції України викрито та нейтралізовано нелегальну оборудку, з допомогою якої здійснювались крадіжки нафтопродуктів з нафтопроводу «Дружба».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі