Події

За добу у Житомирській області зареєстровано 25 пожеж

6 September 2016, 15:15

У трьох містах селищі та 7 селах Житомирської області пожежні гасили займання сухої трави.

Про це Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«За добу, що минула, на території області зареєстровано 25 пожеж, з яких 14 - загоряння сухої трави. Вигоріло сухотрав'я на площі 14,6 га. Сталося займання трави у містах Житомирі, Коростені, Бердичеві, у смт Брусилів, в селах Майстрів Новоград-Волинського, Рясне Ємільчинського, Мартинівка Пулинського, Заріччя, Листвин Овруцького, Лутівка та Кочерів Радомишльського районів. За прогнозами Житомирського обласного центру з гідрометеорології протягом 6-8 вересня утримуватиметься надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. У зв'язку з цим управління цивільного захисту населення облдержадміністрації звертається до жителів області з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, не спалювати суху траву та не провокувати таким чином виникнення пожеж. Пам'ятайте! Джерелом пожежі є необережно кинутий сірник або недопалок», – повідомив Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info,у Житомирі 58 вересня 22 рятувальника гасили загоряння на закинутій напівзруйнованій будівлі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі