Влада

Житомирський виконком затвердив фінплан МФК «Житомир» і «замовив» перемогу у найближчому матчі

7 September 2016, 13:18

Питання затвердження фінансового плану комунального підприємства «Муніципальний футбольний клуб «Житомир» розглядали на засіданні виконавчого комітету 7 вересня.

Оскільки на засіданні були нові члени виконкому, перший заступник міського голови нагадав:

«Муніципальний футбольний клуб «Житомир» - це наш футбольний клуб новоутворений.

«Слабенький. Не чутно його», - сказав на це Сергій Артьомов.

«Чому це він слабенький? 2:1 виграли. Ви коли востаннє були на стадіоні? Я Вас запрошую», - відповіла Наталія Волинець.

Далі слово надали директору КП «МФК «Житомир» Руслану Павлюку, який пояснив необхідність внесення змін до фінансового плану, сума якого складає 2,5 млн грн.

«Додаткових грошей не просимо. Ми просто вносимо зміни до тих коштів, які у нас виділені, перерозподіл трошки робимо. У нас збільшується команда і нам потрібна додатково форма, перевезення, проїзд. Ще нам треба придбати фото-, відео- апаратуру, тому що тут у нас журналісти знімають безкоштовно, а на виїзні матчі нам треба наймати. У будь-якому разі сьогодні вимога федерації футболу - треба мати обладнання своє. Особливо стосується молоді, ми здаємо на спеціальні програми, які аналізують техніко-тактичні дані кожного гравця і визначається його перспектива далі. Для цього потрібна якісна зйомка. Термосумки потрібні для того, щоб перевозити харчування», - пояснив Руслан Павлюк.

Після цього члени виконкому почали жартувати.

«Ось Руслан Миколайович (Годований) пропонує затвердити, якщо ви наступний матч виграєте. У разі перемоги затвердити», - сказала Наталія Волинець.

«Що, їхати домовлятися вже з кимось, щоб 100% було?», - з посмішкою запитав Руслан Павлюк.

Зрештою члени виконкому відкинули жарти, і затвердили внесення змін до фінансового плану без будь-яких умов. Руслан Павлюк запевнив, що з розумінням ставиться до таких побажань і сам прагне, аби житомирські футболісти перемагали якомога частіше.

«У роботі нашого комунального підприємства є одна велика особливість: ми повністю залежимо від результату матчів нашої команди. Ми робимо роботу щодня, і у позаробочий час, матчі на вихідних, тренування після роботи ввечері. Ми все це робимо і все це перекреслюється, якщо ми програємо один матч за 90 хвилин. Емоційно трошечки складнувато. Бо я теж сьогодні розумію членів виконкому: вони звичайні люди, наші мешканці і хочуть бачити не просто вихід на поле 22 футболістів, а вони хочуть бачити на матчі перемогу ще. Ми обов'язково будемо старатися виконати ці прохання, тому що перемога надихає всіх», - сказав він.

Найближча гра МФК Житомир відбудеться 17 вересня. Житомирські футболісти гратимуть з командою Соллі Плюс (Харків).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі