Місто

Жителі будинків на майдані Соборному просять перенести загальноміські святкування за межі Житомира

7 September 2016, 17:10

Житомиряни, які мешкають у будинках на майдані Соборному, просять перенести загальноміські святкування за межі обласного центру.

Відповідну петиція була подана після святкування Дня міста на 6 вересня опублікована на сайті міської ради.

«Завдячуючи дню міста та тому що проживаю на майдані Соборному, стикнувся із проблемою, що загальноміські святкування перетворюють центр нашого у великий смітник та «унітаз». Дані заходи органами самоврядування проводяться незважаючи про те, що в центрі міста теж живуть люди. Цьогоріч, сквер за будинком правосуддя було перетворено у велику столову, сцена біля драмтеатру видавала таки децибели, що я побоювався за свої вікна, у дворах біля житлових будинків вандалами знищувалось облаштування дитячих майданчиків, на те що розпивався алкоголь на кожному кутку поліція вже навіть не зважала. Такі події є шоком для мене, як для батька, та людей похилого віку (у центрі міста близько 80% мешканців - пенсіонери), а також у шок вводить те, що є не тільки день міста. Є пропозиція, проводити такі заходи для житомирян за межами жилих районів (у нас велика площа «промзони» міста даремно пустує). Прикладом можу привести свято влаштоване «Кромберг енд Шуберт» - всі «напиті», «натанцьовані» і без жертв», - зазначає автор петиції Юрій Валерійович Горбовський.

Станом на 17.00 7 вересня крім автора петицію підписали ще троє людей.

Нагадаємо, 3-4 вересня майдан Соборний був перекритий для проведення святкових заходів з нагоди. На сайті проводиться опитування: Що найбільше сподобалося житомирянам зі святкування Дня міста?

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі