Місто

На Довженка у Житомирі буде сезонний ярмарок сільгосппродукції, за місце продавці платитимуть до 100 грн, – Юзвинський

8 September 2016, 16:42

КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» з 10 вересня розпочинає соціальний, сезонний ярмарок сільськогосподарської продукції на розі вулиць В. Бердичівської та Довженка.

Про це повідомляють на сторінці інспекції з благоустрою у мережі Facebook.

«Запрошуємо мешканців міста відвідати ярмарку та придбати свіжу, прямо з поля сільськогосподарську продукцію. Фермерів, які бажають прийняти участь в ярмарці, просимо зареєструватись та заключити договір на проведення торгівлі за адресою м. Житомир, вул. Гагаріна, 18, телефон для довідок 43-84-67», – йдеться в повідомленні.

У коментарі Житомир.info керівник КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвинський розповів, що за місце для торгівлі продавці сплачуватимуть до 100 грн в день.

«Ми закупили 20 палаток, дуже багато столів, для людей, щоб не з землі продавали. Як мінімум буде 20 палаток, в яких продаватимуть овочі, фрукти, господарську продукцію, яку виростили самі. Продаватимуть фермери і люди, які все вирощують самі. Там будуть набагато нижчі ціни. Для бабусь ми ставимо спеціальні столики. За місця для торгівлі платитимуть до 100 грн за день, ми їм надаємо палатку, обладнання, а бабусі платитимуть лише 5 грн, чисто для прибирання. Наступний крок це буде ярмарок на проспекті Миру, 10 і на Привокзальній площі. Ми хочемо зробити по місту три пункти локації, де підприємці могли б для кожного району приїздити і торгувати. Будемо ще визначатись. На цьому тижні в нас буде, як пілотний проект», – зазначив Юрій Юзвинський

Як повідомляв Житомир.info, на Великій Бердичівській та проспекті Миру у Житомирі на два місяці хочуть організувати сезонні ярмарки.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі