Україна

Уряд призначив нового заступника глави Мінагро з питань європейської інтеграції

9 September 2016, 09:09

Уряд схвалив пропозицію міністра аграрної політики і продовольства Тараса Кутового про призначення Ольги Трофімцевої на посаду заступника міністра аграрної політики та продовольства з питань європейської інтеграції.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні Кабміну 8 вересня, йдеться у повідомленні прес-служби Мінагро.

"Реформування галузі не можливо без справжніх професіоналів у команді. Тому ми продовжуємо формування нової амбітної команди. Радий повідомити, що до команди Мінагрополітики долучилась Ольга Трофімцева, справжній спеціаліст, який має великій досвід у сфері міжнародних відносин. Впевнений, що за її допомоги прискоряться євроінтеграційні процеси",- прокоментував Тарас Кутовий.

 

Заступник міністра з питань європейської інтеграції розповіла, що основні завдання роботи з напрямку євроінтеграції вже прописані, у тому числі, в стратегії "3+5". Вона підкреслила, що це: відкриття нових ринків, розширення географії нашого аграрного експорту, підвищення його ефективності через зміну товарної структури, включаючи збільшення експорту органічної продукції. Залучення до зовнішньої торгівлі більшої кількості середніх та малих виробників та переробників, які бажають експортувати і здатні це робити.

До призначення Ольга Трофімцева була керівником проекту "Консультування України в питаннях аграрної торгівлі - в рамках повної та всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС"

Як повідомлялося, колишня заступниця міністра аграрної політики і продовольства з питань євроінтеграції Владислава Рутицька пішла з посади у липні.

Європейська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі