Влада

Мер Житомира призначив нового начальника управління капітального будівництва

9 September 2016, 09:11

Мер Житомир Сергій Сухомлин призначив звільненого Дмитра Мамрая на посаду начальника управління капітального будівництва міської ради.

Розпорядження мера Житомира «Про призначення Мамрая Д.В.» опубліковане на сайті Житомирської мерії 7 вересня.

«Відповідно до статей 10, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», розглянувши рекомендації конкурсної комісії по прийняттю на службу посадових осіб виконавчих органів міської ради від 18 серпня 2016 року протокол № 23, заяву Мамрая Д.В.:

1. Призначити з 08 вересня 2016 року Мамрая Дмитра Володимировича на посаду начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради, як такого, що пройшов за конкурсом, з посадовим окладом згідно із штатним розписом та присвоїти йому 11 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ясюнецького О.О.», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, житомирський міський голова Сергій Сухомлин звільнив директора комунального підприємства «Житомирський міський центр земельних відносин» Дмитра Мамрая.

Як повідомляв Житомир.info, директор центру земельних відносин очолить управління капітального будівництва Житомирської міськради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі