Влада

В департаменті праці та соцзахисту Житомирської ОДА будуть проводити аудит роботи за 1,5 року

9 September 2016, 10:48

В департаменті праці та соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації будуть проводити аудиторську перевірку.

Відповідне розпорядження в.о. губернатора Ігор Гундич підписав 30 серпня.

«Провести з 05.09.2016 фінансовий аудит та аудит відповідності в департаменті праці та соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації на тему «Оцінка діяльності щодо законності та достовірності фінансової та бюджетної звітності, правильності ведення бухгалтерського обліку та оцінка діяльності щодо дотримання актів законодавства, планів, процедур, контрактів з питань збереження активів та управління майном» за період з 01.01.2014 по 30.06.2016», - зазначається у документі, опублікованому на сайті ОДА.

Для проведення перевірки утворена аудиторську групу в такому складі: Карбовська Т.В.- головний спеціаліст відділу внутрішнього аудиту облдержадміністрації - керівник аудиторської групи; Жигадло В.В. - головний спеціаліст відділу внутрішнього аудиту облдержадміністрації; Лавренюк О.В. - головний спеціаліст відділу внутрішнього аудиту облдержадміністрації.

Директор департаменту праці та соцзахисту населення Галина Корінна та заступник губернатора Ярослав Лагута (фото з сайту ОДА)

Як повідомляв Житомир.info, з 11 липня по 19 серпня цього року відповідно до розпорядження губернатора Сергія Машковського проводили внутрішній аудит роботи управління охорони здоров’я ОДА.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі