Місто

ДАБІ на 65 тис. грн оштрафувала підрядника, який зводить житловий комплекс у Житомирі

9 September 2016, 15:30

Управління ДАБІ в Житомирській області виявило відхилення від проекту під час будівництва двох багатоповерхівок по вул. Покровська (до перейменування Щорса), 99-Б в Житомирі.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

«Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Житомирській області виявило відхилення від проекту під час будівництва двох багатоповерхових житлових будинків по вул. Покровська, 99-Б в Житомирі. За результатами позапланової перевірки об’єкта на підрядну організацію, ТОВ «Компанія «Інноваційне будівництво», накладено штраф у розмірі 65 250 грн», - інформує прес-служба.

Нагадаємо, за адресою вул. Покровська, 99б в Житомирі зводиться житловий комплекс «Набережний квартал» (офіс розташований по вул. І. Сльоти, 50а (колишня Бородія), будівельний майданчик – вул. Покровська, 99-Б).

Загалом за 8 місяців поточного року Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області проведено 735 планових та позапланових перевірок об’єктів будівництва та накладено штрафних санкцій на загальну суму 2 598 639 грн, - інформує ДАБІ.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2016 року забудовника оштрафували на 52 тис. грн за самочинне будівництво на вул. Вільський Шлях (раніше Максютова) у Житомирі (житловий комплекс «Полісся»).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі