Події

На ринку «Хмільники» в Житомирі поліцейські та свідки ловили перевдягненого в жінку крадія

11 September 2016, 12:24

У Житомирі на ринку «Хмільники», що в районі панчішної фабрики, 11 вересня близько 9 години двоє чоловіків у спідньому доганяли чоловіка, що був одягнений у жіноче вбрання.

Про це Житомир.info повідомила жінка, що стала свідком події.

Житомирянка на ім’я Антоніна розповіла, що недільного ранку поїхала на ринок по цукор і на території критого ринку, біля громадського туалету, раптом побачила чоловіка у жіночій перуці та жіночому одязі, який утікав від двох чоловіків, одягнутих у самі лише труси. Дехто каже, у втікача у руках був ніж. Очевидці дуже перелякалися. Пізніше люди побачили на території ринку поліцейських.

Заступник командира батальйону управління патрульної поліції в місті Житомирі ДПП Сергій Рудзінський розповів  Житомир.info, що дана подія дійсно мала місце, і погоня велася за квартирним крадієм.

«Уранці 11 вересня в районі ринку «Хмільники» в Житомирі була квартирна крадіжка, вкрали побутову техніку, зокрема, ноутбук, а також золоті прикраси. Потерпілі заявили на «102», туди під’їхали поліцейські і разом з потерпілими почали наздоганяти крадія. Мабуть, саме його, перевдягненого, бачили відвідувачі ринку. Чоловік вже по дорозі почав викидати вкрадені речі. Його догнали, затримали, поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. Тобто, розкрили крадіжку і затримали крадія. Про ніж, який начебто тримав утікач, немає ніяких даних», - розповів Рудзінський.

Він також уточнив, що затриманий – житомирянин 1974 року народження, який раніше вже проходив по кільком епізодам злочинної діяльності.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2016 року в районі ринку «Хмільники» поліцейські наздогнали і зупинили таксі, водій та пасажир якого були під дією алкоголю чи наркотиків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі