Місто

«Містичний» ярмарок від інспекції благоустрою Житомира: місць немає, бабусі торгують з землі

13 September 2016, 13:07

З 10 вересня у Житомирі на розі вулиць В. Бердичівська та Довженка почав працювати соціальний, сезонний ярмарок сільськогосподарської продукції, організований КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира».

Зранку 13 вересня на ярмарку встановлено лише 2 зелені палатки і люди продовжують торгувати із землі.

У коментарі Житомир.info керівник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський розповів, що для людей вже закупили спеціальні столи і ярмарок працюватиме щоденно, крім понеділка.

«На проспекті Миру і на Довженка ярмарок буде щоденно, крім понеділка. На Довженка в будні дні ярмарок буде маленький, а у вихідні дні більш розширений. Ми замовили для бабусь спеціальні столики і вже з суботи в них щоденно будуть столики для торгівлі своїми вирощеними продуктами. Ми з них будемо брати чисто за прибирання 5 гривень. На цю суботу і неділю ми позичали у людей, а зараз вже замовили і в них будуть столики, так званий «соціальний ряд», який ми будемо виставляти», – зазначив Юрій Юзвинський.

Як повідомляв Житомир.info, на Довженка у Житомирі буде сезонний ярмарок сільгосппродукції, за місце продавці платитимуть до 100 грн.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі