Місто

У Житомирі по вул. Небесної сотні почали наносити паркувальну розмітку

13 September 2016, 17:27

У Житомирі 13 вересня по вулиці Небесної сотні почали наносити паркувальну розмітку. Робиться це для того, аби на певних ділянках могли поміститися набагато більше автомобілів, ніж паркувалося раніше.

Про це Житомир.info розповів заступник мера Житомира Дмитро Ткачук.

«Обмеживши паркування на центральних вулицях ми запланували облаштування паркувальних місць на паралельних чи примикаючих. Було розраховано скільки машин можна буде запаркувкти на таких ділянках вулиці, і яким чином найбільш раціонально розміщати авто. На ділянці по вул Небесної сотні від вул Грушевського до Львівської розмічено місця під 45 паркомісць,  Понад 100 місць тепер є на вул. Львівській. Найближчими днями упорядкуємо паркувальний простір навпроти ринку по вул. Небесної сотні, де буде близько 150 паркомісць. В цілому, лише в центральній частині міста можна знайти понад 1000 місць для паркування. Більшість з них вже позначені відповідними знаками та згодом упорядкуються дорожньою розміткою», – розповів Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, днями на вул. Львівській у Житомирі облаштували понад 100 паркувальних місць. Водії нарікають, що Львівська завузька для двох парковок.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі