Події

У Бердичеві 27-річний чоловік перетворив свою квартиру на склад наркотичних речовин

14 September 2016, 12:34

27-річний бердичівлянин зберігав та виготовляв у своїй квартирі наркотики. Під час огляду помешкання працівники поліції виявили подрібнену рослинну масу, пляшку та шприци з рідинами, що, за попередніми даними, є наркотичними засобами.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Працівники 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції під час проведення профілактичних заходів провели з дозволу власника квартири огляд приміщень. У результаті виявили сухі стебла маку та вологу подрібнену рослинну масу на одній з полиць. Поряд знайшли пластикову пляшку з темною рідиною, а у чоловічій сумці знаходились шприци з рідинами. За попередніми даними, чоловік зберігав наркотичні засоби. Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження. Згодом, під час обшуку дільничні інспектори з’ясували, що 27-річний господар квартири встиг виготовити ще близько 1 л відвару макової соломки. Рідину було вилучено та направлено для проведення експертизи», – йдеться в повідомленні.

Нині у рамках розпочатого кримінального провадження ми перевіряємо чоловіка на причетність до інших кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, - повідомив начальник 3-го управління ДПН Нацполіції Олексій Душейко. Відповідно до ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області в машині нетверезого водія, який збив корову, знайшли мішок коноплі.

Фото прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі