Події

У Житомирській області загинув мотоцикліст і перевернулася фура

16 September 2016, 10:59

15 вересня в Попільнянському районі врізався в дерево і загинув мотоцикліст.

Про це Житомир.info повідомили у відділі комунікацій головного управління Національної поліції України.

«15 вересня на 3-му кілометрі автодороги сполученням Романівка-Почуйки Попільнянського району Житомирської області непрацюючий житель с. Почуйки, 1973 р. н., керуючи незареєстрованим мотоциклом, не дотримався безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався в дерево. Внаслідок отриманих травм чоловік загинув на місці. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група працівників відділу ДТП слідчого управління ГУНП. Проводиться перевірка», - розповіли у відділі комунікацій.

Цього ж дня біля села Кочерів Радомишльського району перевернулася фура, - розповіли Житомир.info читачі.

Факт ДТП сайту підтвердила прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

«15 вересня близько 18 години на трасі Київ-Чоп, за 3 км від стаціонарного посту Кочерів Радомишльського району, у напрямку Житомира рухалася фура. Вантажівка їхала в крайньому правому ряду, і водій прийняв рішення випередити автомобіль, що рухався попереду. Він увімкнув лівий поворот і почав перестроюватися в лівий ряд, коли побачив, що автомобіль, який рухався позаду, вже почав робити випередження. Аби уникнути зіткнення, водій вантажівки різко повернув направо, від чого автомобіль «занесло» в кювет, де він перевернувся. На щастя, водій не зазнав суттєвих ушкоджень, інших потерпілих немає. На місці події працювали працівники управління патрульної поліції м. Житомира», - розповіла Діна Корчевна.

Як повідомляв Житомир.info, з 9 жовтня 2015 року трасу Житомир-Київ патрулюють шість екіпажів дорожньої поліції, інформаційним центром яких на відрізку від Житомира до Києва є стаціонарний пост у с. Кочерів Радомишльського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі