Події

Уночі горів автомобіль учасника АТО з Житомирської області, власник каже – підпалили

16 September 2016, 15:52

У ніч з 15 на 16 вересня у с. Білокоровичі Олевського району Житомирської області підпалили машину учаснику АТО, волонтеру та активісту Володимиру Безкоровайному.

Про це повідомляють на сайті Олевський інформаційний портал.

«Близько 2:30 ночі Володимиру почали стукати сусіди і повідомили, що горить машина. Вийшовши на вулицю, він побачив, що горять колеса та двері транспортного засобу. «Мабуть, по кругу облили бензином і кинули сірник», - припускає Володимир. В машині була каністра з бензином, а поруч дерев'яний сарай та літня кухня. Могла статись масштабна пожежа. Раніше з машини крали акумулятор та магнітолу, але Володимир її відновлював. Безкоровайний Володимир після повернення з АТО постійно допомагає бійцям: організовує збір коштів, продуктів, інших необхідних речей та відправляє або завозить сам в зону АТО. Хто міг підпалити машину Володимир не знає, каже, що ніколи не змовчував, коли бачив несправедливість, але ворогів не мав», – йдеться в повідомленні.

У ГУ Нацполіції у Житомирській області Житомир.info інформацію про пожежу підтвердили.

«Уночі надійшло повідомлення до поліції від жителя с. Білокоровичі, Олевського району про те що сталося загоряння його автомобіля. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що осередок загоряння було локалізовано власником. Перевірку проводять працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій та поліцейські. За висновками пожежників визначать остаточно кваліфікацію», – розповіла старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції у Житомирській області Ольга Номерчук.

Як повідомляв Житомир.info,18 червня вночі на стоянці у Житомирі загорілися 7 автомобілів, 2 з яких належать прикордонникам.

Фото з сайту Олевський інформаційний портал

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі