Суспільство

На кастингу «Танцюють всі!» бердичівлянин пригощав суддів шоу цукровою ватою

19 September 2016, 09:23

Бердичівлянин Юрій Стасюк, який називає себе містером Тисяча Вольт, виступив на кастингу телешоу «Танцюють всі!», пройшовши до етапу «Вечірня хореографія».

Про це повідомляють у сюжеті телеканалу СТБ.

«За рахунок стегон і фігури мої рухи схожі на електрошок такий… Думаю, що покорю всіх, бо я – зірка! І так, як я запалюю, так ніхто не вміє!» – розповів про себе у профайлі бердичівлянин.

Готуючись до виходу на сцену, за кулісами знімального павільйону містер Тисяча Вольт готував цукрову вату. Цим смаколиком він потім пригостив суддів. Вони спершу жартома засумнівалися, чи не отруєна страва, та, зрештою, все ж пригостилися солодощами.

«Натур-продукт! Я її виробляю, тому що я – містер Тисяча Вольт: своєю енергією заряджаюсь і роблю», – відрекомендував свій гостинець Юрій, кладучи його буквально на стіл суддям.

Дивуючись не так появі на своєму столі солодкої вати, як сценічному імені конкурсанта, хореограф Тетяна Денисова перепитала:

«То це через Вас світло почало блимати?»

«Абсолютно вірно!» – констатував у відповідь бердичівський танцюрист.

Далі, в розмові безпосередньо про танці, він розповів суддям, що полюбляє «щось у латинському стилі потанцювати».

«Мені подобаються бразильські танці – такі ритмічні, швидкі, запальні. Щоб запалювати дівчат, тому що я, коли танцюю, відчуваю себе мачо», – уточнив він.

Після виступу Юрія глядачі почали скандувати «Сотня! Сотня!», закликаючи тим самим суддів включити бердичівлянина до стоні кращих танцівників.

«Юрочко, що то за стиль був?» – спитала Тетяна Денисова.

«Буги-вуги – танці по-бердичівськи» – відповів учасник.

Більше того, незвичні рухи містера Тисяча Вольт так зацікавили членів журі «Танцюють всі!», що після виступу вони попросили Стасюка відразу провести для них невеличкий майстер-клас.

«Юро, ми просто от зареклися, що кожен не знайомий новий стиль ми всі вчотирьох виходимо тріумфально на сцену і повторюємо за учасником. Ми готові розвиватися так само, як і ви! Ви готові навчити нас?» – знову звернулася Денисова до Стасюка.

Бердичівлянин не розгубився і показав суддям «Танцюють всі!» кілька своїх танцювальних «па». Після п’ятихвилинних спільних тренувань та імпровізації, зокрема із суддею Тетяною Денисовою, наш земляк таки отримав перепустку до на вечірню хореографію. Проте цей етап містер Тисяча Вольт не пройшов і вибув із телешоу.

Зауважимо, Юрій уже не вперше бере участь у талант-шоу. Зокрема торік він заявив про себе під час кастингу «Ікс-фактора».

Як повідомляв Житомир.info, 26-річний житомирянин Дмитро Ніжельський пройшов до «Тренувального табору» телешоу «Ікс-фактор»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі