Події

У Житомирській області ВАЗ зіштовхнувся з велосипедом та перекинувся, загинули двоє людей

19 September 2016, 11:45

У Житомирській області ВАЗ зіштовхнувся з велосипедом, з’їхав у кювет та перекинувся, загинули двоє людей. 17 вересня у Житомирському районі Daewoo насмерть збив пішохода.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 вересня близько 19.20 в с. Іванівці Житомирського району. За попередніми даними, водій автомобіля Daewoo Lanos, 50-річний житомирянин, рухаючись по вулиці с. Іванівки, здійснив наїзд на пішохода,49-річного місцевого жителя, який перебігав дорогу. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події. Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), триває з’ясування всіх причин та обставин події.

У Малинському районі через ДТП загинули двоє чоловіків. Зіткнення сталося 18 вересня о 15.20 на 107 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин поблизу с. Пиріжки. Нині встановлено, що 35-річний житель району, керуючи автомобілем ВАЗ-21093, рухаючись у напрямку м. Коростеня, здійснив зіткнення із велосипедистом, 21-річним жителем с. Українка, який рухався у зустрічному напрямку по узбіччю. Після зіткнення автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся. Унаслідок ДТП водій легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Пасажир автомобіля, 25-річний місцевий житель, від отриманих тілесних ушкоджень помер у реанімаційному відділенні Малинської лікарні. Велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин трагедії», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 7 вересня у селі Підруддя Овруцького району Житомирської області ВАЗ збив велосипедиста, чоловік помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі