Події

Біля приміщення Житомирської ОДА обікрали автомобіль депутата обласної ради від Радикальної партії

19 September 2016, 16:34

19 вересня біля приміщення Житомирської облдержадміністрації обікрали автомобіль депутата обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Віталія Вітусевича.

Про це на свої сторінці у Facebook написав голова Житомирської обласної організації РПЛ Ілля Смичок.

«Прямо під стінами Житомирської облради, вскрили автомобіль депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Віталій Вітусевич. Викрадено документи, гроші, а саме страшне - зареєстровану на нього зброю. І це в 200 метрах від поліцейського відділку», – написав Ілля Смичок.

У прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області Житомир.info розповіли, що отримали повідомлення про викрадення особистих речей з автомобіля Toyota Land Cruiser.

«19 вересня у період з 14.10 до 14.40 поблизу адмінбудівлі Житомирської облдержадміністрації шляхом підбору ключа з автомобіля Toyota Land Cruiser були викрадені особисті речі жителя Бердичівського району 1954 р.н. На місці події працювала слідчо-оперативна група», – сказала керівник прес-служби Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, голова Житомирської обласної організації Радикальної партії спростував інформацію про те, що Бобер замінить Раковича.
 

Фото зі сторінки у Facebook Іллі Смичка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі