Політика

Голова Житомирської обласної організації Радикальної партії спростував інформацію про те, що Бобер замінить Раковича

16 September 2016, 14:53

Житомирська активістка Ірина Коцюба на своїй сторінці в мережі Facebook написала, що житомирську міську організацію Радикальної партії Олега Ляшка очолив Юрій Бобер. 

«Ну що утопія – є утопія! Радикальну партію міста очолив Бобер! Цього точно не очікував ніхто…гроші вирішують все… Як нашим депутатам з такою «людиною» в партії», – написала Коцюба.

У коментарі Житомир.info голова Житомирської обласної організації РПЛ Ілля Смичок інформацію про призначення Юрія Бобра спростував.

«Ні, то, що пишуть активісти, що Бобер очолив міську чи обласну організацію, - це неправда. Тому що для того, щоб очолити міську чи обласну організацію, керівника призначає конференція, або обласна, або міська. Кандидатура повинна бути одобрена політрадою та президією партії і особисто лідером. Такого поки немає. Коли буде конференція по переобранню керівника міської організації, ще невідомо», – зазначив Ілля Смичок.

Як повідомляв Житомир.info, Ляшко погрожує позбавити «радикала» Раковича мандату депутата Житомирської міськради. Олександр Ракович пов’язує заяву лідера Радикальної партії з голосуванням за членів Житомирського міськвиконкому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі