Суспільство

У ток-шоу «Говорить Україна» житомирянин розповів, як аферисти викрали з лікарні його матір і намагались відібрати житло

21 September 2016, 12:10

Героєм ток-шоу «Говорить Україна» став житомирянин Сергій Крикуненко, який стверджує, що шахраї викрали з лікарні його матір, щоб відібрати у них житло.

Програма опублікована на офіційному сайті ток-шоу «Говорить Україна».

«Поки Сергій був у відрядженні, його мати потрапила до лікарні. Через два дні він приїхав туди, але мами там вже не було. Лікар сказав, що її забрали на вимогу родичів. Але крім Сергія у мами більше нікого немає. Коли хлопець набрав маму, трубку взяла її подруга і сказала, що він більше ніколи не побачить рідну матір. Минуло вже 1,5 місяці і Сергій досі нічого не знає про це зникнення!», – повідомляють на сайті ток-шоу.

Під час ефіру Сергій розповів, що не бачив матір понад два місяці і вважає, що її викрали аферисти, щоб відібрати у сім’ї квартиру і будинок.

«Я не бачив маму понад 2 місяці. Ще перший тиждень, як я приїхав по телефону мені давали з нею поговорить і то це були лише пару слів і телефон забирали і говорили: на сьогодні досить… Я думаю, що це аферисти, хоч мама казала, що знайома з ними 20 років, але я про існування цих людей почув вперше…Я думаю, що це все заради житла, бо в мами є квартира 2-х кімнатна майже в центрі Житомира і будинок в Коростишеві. Мама хазяйка житла. Разом з мамою пропали і документи. Мама їх якби забрала в лікарню. Після зникнення мами до нас прийшли в квартиру і відключили світло. Потім приїхали відключати воду…», – розповів в ефірі Сергій.

Експерти програми вважають, що до зникнення жінки причетні аферисти, які використали поширену схему відчуження майна.

Як повідомляв Житомир.info, у ток-шоу «Говорить Україна» розказали нові подробиці загадкового зникнення начебто вагітної двійнею житомирянки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі