Місто

У ток-шоу «Говорить Україна» розказали нові подробиці загадкового зникнення начебто вагітної двійнею житомирянки

14 August 2016, 10:18

Загадкове зникнення і повернення начебто вагітної двійнею 19-річної житомирянки Дарини Лаговської 12 серпня обговорювали в  ефірі ток-шоу «Говорить Україна».

Програма опублікована на офіційному сайті ток-шоу «Говорить Україна».

«Близькі друзі Дар'ї досі не можуть оговтатися від того, що сталося з їх подругою. Адже вона так раділа своїй вагітності  і збиралася бути хорошою мамою. Називала стать дітей і хвилювалася, що вони погано набирають вагу. Але одного разу Дарина зникла невідомо куди на кілька днів і з'явилася вдома ... вже без дітей. Інформація про стан Дар'ї досі є суперечливою. Одні кажуть, що діти народилися мертвими, інші стверджують - дітей не існувало. Чутки не вщухають, а Дарина знову ховається», – повідомляють на сайті ток-шоу.

У програмі подруги Дарини розказали раніше невідомі подробиці загадкової історії.

Як повідомляв Житомир.info, Дарина то зникала у Києві на 9 місяці вагітності, то знаходилася вже без дітей. Пізніше з’ясувалося, що вагітність була вигаданою. Нещодавно хлопець, від якого нібито була вагітна Дарина Лаговська, відвіз у Житомирський будинок дитини речі для новонароджених. 12 серпня житомирянка Дарина Лаговська, яка начебто носила двійню, стала героїнею ток-шоу.

 Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі