Події

Біля житомирської школи, яка знаходиться навпроти управління поліції, у 6-класниці намагалися вкрасти телефон

21 September 2016, 14:27

У Житомирі на подвір’ї біля школи №12 на шестикласницю Катерину Пакляченко 21 вересня  напав невідомий чоловік. Дівчинка каже, це сталося близько 11 години, коли вона йшла на уроки.

«Я йшла в школу, на майданчику, біля майстерні до мене підійшов чоловік, він спокійно йшов, я навіть не підозрювала, що він міг таке зробити. Я набираю тата, хотіла подзвонити, сказати, що я вже прийшла. Він видирає у мене з рук телефон, а я у нього забираю телефон і починаю бігти. Злякалась, але зрозуміла це тільки потім, спочатку був шок», - розповідає школярка.

Відбігши на безпечну відстань, дівчинка одразу подзвонила батькові.

«Каже: на мене напав дядя, почав забирати телефон, але я втекла. Я швидко зорієнтувався, набрав поліцію, приїхали, по орієнтуванню проїхали по цьому району, але його не знайшли. Я хотів, щоб цьому надали розголосу, бо сьогодні виходить дуже багато ув'язнених по закону Савченко, я розумію, що у нас є з одного боку управління поліції, з іншого боку відділок, вони тут не нехтують цим. І прошу батьків, щоб розказували дітям, що не потрібно телефонами світити на вулиці, а потрібно в приміщенні показувать, якщо хочуть подзвонить, а то це може закінчитись дуже погано», - розповідає батько дівчинки Роман Пакляченко.

І доки поліція з’ясовує усі обставини, батько дівчинки розповідає, як виглядав нападник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі