Влада

Нацдержслужба вже отримала перші заяви на посаду голови Житомирської ОДА

23 September 2016, 09:44

 До Нацдержслужби вже надійшли заяви на конкурс щодо заміщення посади голови Житомирської облдержадміністрації.

Про це Житомир.info 23 вересня розповіла головний спеціаліст відділу роз’яснювальної роботи та взаємодії з кадровими службами Департаменту нормативно-правової роботи та юридичного забезпечення Національного агентства України з питань державної служби Олеся Велієва.

«На сьогоднішній день нам надійшли дві заяви. На жаль, прізвища я назвати не можу», – сказала Олеся Велієва.

22 вересня деякі житомирські сайти поширили інформацію про те, що віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко подав документи на конкурс. Житомир.info поки не вдалося отримати інформацію від самого віце-прем’єра, але джерела з його оточення цю інформацію не підтверджують.

Зазначимо, документи для участі у конкурсі на зайняття вакантної посади голови Житомирської обласної державної адміністрації приймаються до 18.00 28 вересня 2016 року. Конкурс має відбутися о 10.00 4 жовтня 2016 року.

Нагадаємо, на кінець минулого тижня до Нацдержслужби не надійшло жодної заяви на заміщення посади голови Житомирської облдержадміністрації.

P.S. Під час робочої поїздки до Житомирської області Геннадій Зубко спростував інформацію, що подав документи на конкурс.

Як повідомляв Житомир.info, заяву на звільнення за власним бажанням з посади голови Житомирської ОДА Сергій Машковський написав 16 серпня. Відповідний указ про його звільнення на сайті президента опублікували 31 серпня, а з 1 вересня Ігор Гундич виконує обов'язки голови ОДА. 5 вересня на прес-конференції Машковський пояснював причини свого звільнення. 9 вересня президент Петро Порошенко розпорядився оголосити конкурс на посаду голови Житомирської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі