Влада

Нацдержслужба ще не отримала жодної заяви на посаду голови Житомирської ОДА

16 September 2016, 11:45

До Нацдержслужби ще не надійшли заяви на конкурс щодо заміщення посади голови Житомирської облдержадміністрації.

Про це Житомир.info розповіла головний спеціаліст відділу роз’яснювальної роботи та взаємодії з кадровими службами Департаменту нормативно-правової роботи та юридичного забезпечення Національного агентства України з питань державної служби Олеся Велієва.

«Поки що ще ніхто не подав заяву. Розпорядження нещодавно вийшло, напевно, готуються подавати», – сказала Олеся Велієва.

Зазначимо, документи для участі у конкурсі на зайняття вакантної посади голови Житомирської обласної державної адміністрації приймаються до 18.00 28 вересня 2016 року. Конкурс має відбутися о 10.00 4 жовтня 2016 року.

Нагадаємо, заяву на звільнення за власним бажанням з посади голови Житомирської ОДА Сергій Машковський написав 16 серпня. Відповідний указ про його звільнення на сайті президента опублікували 31 серпня, а з 1 вересня Ігор Гундич виконує обов'язки голови ОДА.  5 вересня на прес-конференції Машковський пояснював причини свого звільнення.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня президент Петро Порошенко розпорядився оголосити конкурс на посаду голови Житомирської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі