Влада

Штовханина біля трибуни та монотонні промови Лабунської, яка не хоче очолювати Житомирську облраду, але не йде

26 September 2016, 17:16

 Біля трибуни на сесії Житомирської облради виникла штовханина, яка супроводжувалася монотонними закликами Анжеліки Лабунської.

Ситуація виникла під час позачергової сесії облради 26 вересня.

Біля трибуни зібралися декілька депутатів облради, після чого депутат від «Свободи» Тарас Собко заявив, що депутат від ВО «Батьківщина» Володимир Кропивницький погрожував йому. «Свободівець» закликав поліцію звернути на це увагу, після чого до трибуни підійшли хлопці у камуфляжі та почали відтісняти депутатів від трибуни.

Позачергова сесія триває годину, більшість часу Лабунська вмовляє депутатів поставити на поіменне голосування її заяву про відставку, а депутати, які зібрали підписи за скликання позачергової сесії, вимагають включити це питання та пропозицію про відставку голови, внесену Жабокрицьким, до порядку денного.

«Давайте, ми розглядаємо мою заяву про складання повноважень, це не є порядком денним, це є моя особиста заява», - закликала в незліченний раз голова облради Анжеліка Вікторівна.

Голова регламентної комісії Сидір Кізін нагадав, що відставка голови облради має відбуватися таємним голосуванням, відповідно до Регламенту .

«Ми вас просимо 28 раз поставити на голосування включення до порядку денного питання про складання повноважень та вашу заяву», - закликав Кізін.

«Нам немає чого голосувати, треба розглянути мою заяву», - монотонно повторювала Лабунська.

Йшла друга година від початку позачергової сесії обласної ради…

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, Анжеліка Лабунська продовжує просити депутатів підтримати її заяву про відставку, але депутати Житомирської облради проти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі