Події

На сільському весіллі в Житомирській області отруїлися 15 чоловік

27 September 2016, 09:53

25 вересня в селі Стара Котельня Андрушівського району Житомирської області на весіллі отруїлися півтора десятка чоловік, з них троє дітей.

Про це Житомир.info повідомили 27 вересня в управлінні цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації.

«Двадцять шостого вересня до інфекційного відділення Андрушівської районної лікарні з харчовим отруєнням були госпіталізовані 15 осіб, з тих троє дітей. Напередодні (25 вересня – ред.) потерпілі харчувалися на весіллі у їдальні села Стара Котельня Андрушівського району.  Наразі працівниками Андрушівського управління Держпродспоживслужби спільно з фахівцями міжрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр» МОЗ Українми проводяться протиепідемічні заходи та бактеріологічні дослідження. Станом на 6.30 ранку 27 вересня збільшення кількості госпіталізованих не зафіксовано, стан хворих задовільний», - розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info,  у серпні 2016 року в Новограді-Волинському шестеро дітей отруїлися збитими яйцями з цукром. На Покрову 14 жовтня Житомирське управління культури хоче зробити загальноміське весілля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі