Місто

Депутат Житомирської міськради просить Сухомлина та Гундича розібратися із ситуацією навколо парку на Крошні

28 September 2016, 16:08

Депутат Житомирської міської ради Володимир Тичина (фракція Опозиційного блоку) звернувся до т.в.о. губернатора Ігоря Гундича, мера Житомира Сергія Сухомлина та начальника районного управління Держгеокадастру щодо ситуації навколо земель парку «Крошенський».

У розпорядження Житомир.info є копія звернення депутата.

«Доводжу до Вашого відома проблемну ситуацію, що склалась навколо земельної ділянки та водного об’єкта – ставка загальною площею 5 000 кв.м, що розташовані в районі провулку Прудного в адміністративно-територіальних межах м.Житомира... В процесі реалізації проекту по створенню парку відпочинку «Крошенський» у серпні цього року нам стало відомо, що група осіб в складі керівника ВСК «Світоч» с.Оліївка Житомирського району, а також громадян - Ословського Вадима Леонідовича, Конопки Наталії Олегівни, керівників ТОВ «Брукк» здійснили оборудку по привласненню комплексу гідроспоруд на р.Крошенка, ставка площею 5 000 кв.м на території майбутнього парку відпочинку «Крошенський» в адміністративних межах м.Житомира, а в даний час здійснюють оформлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду на території Оліївської сільської ради Житомирського району площею 30 га, на якій розташований водний об’єкт - проточне озеро на р.Крошенка в районі пров.Прудного у м.Житомирі для подальшого отримання даного об’єкту в довгострокову оренду», - інформує депутат.

Для недопущення втрати громадою м.Житомира дамби з гідроспорудами, ставка та земель загальною площею 2,5 га депутат просить мера та т.в.о. губернатора терміново подати позов про визнання правоустановлюючих документів «власників» недійсними.

«Я, як депутат Житомирської міської ради, надаю примірний проект такого позову для його вивчення, аналізу відповідними спеціалістами Житомирської міської ради та прийняття остаточного  рішення щодо доцільності та обрання способу захисту прав громади м.Житомира. Також прошу надати доручення компетентній комісії вивчити питання законності володіння гр.Конопкою Наталією Олегівною дамбою з гідроспорудами на р.Крошенка, ставком площею 5000 кв.м, що розташований між пров.Прудним та вул.Покровською у м.Житомирі на землях, які є власністю територіальної громади м.Житомира», - зазначає у листі Володимир Тичина.

Нагадаємо, Тичина є керівником приватного ЖЕКу №4, який займається облаштування зони відпочинку на Крошні. Директор ПП «ВЖРЕП №4» у серпня цього року вже звертався до мера Сергія Сухомлина з приводу проблемної ситуації, яка виникла в процесі реалізації проекту по створенню парку відпочинку «Крошенський».

Як повідомляв Житомир.info, влітку цього року на Крошні з’явився парк відпочинку з платними катамаранами та альтанками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі