Місто

У Житомирі хочуть списати дитячі майданчики, які встановили 8-10 років тому

28 September 2016, 17:17

У Житомирі збираються списати 7 дитячих майданчиків, які належать КВЖРЕПу №9 і знаходяться у незадовільному стані.

Проект рішення виконавчого комітету Житомирської міськради «Про списання основних засобів комунальних підприємств Житомирської міської ради» 28 вересня опублікували на сайті мерії.

Шість майданчиків встановлені у 2008 році, один – у 2006-му. Їхня початкова вартість варіюється від 8,5 до 9 тисяч гривень, залишкова дорівнює нулю:

На засіданні виконкому також збираються дозволити ЖЕКу № 9 списати 5 теплових лічильників, встановлених 18 років тому, а іншим житомирським ЖЕКам – позбутися 6 старих вантажівок, трьох тракторів, 9 сміттєвих баків та іншої техніки, термін придатності якої давно вийшов.

«Списані основні засоби розібрати, продефектувати, придатні до реставрації та використання деталі, вузли і агрегати оприбуткувати на склад та використовувати як обіговий ремонтний фонд, непридатні до використання деталі, вузли і агрегати здати на металобрухт», - йдеться у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info,  в 2013 році житомирські комунальники масово демонтували дитячі майданчики. У лютому 2015-го Житомир.info перевірив трати депутатів міської ради на дитячі майданчики, а в березні пройшовся по майданчикам на вулиці Київській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі