Місто

Фестиваль «У пошуках Made in Ukraine» в Житомирі: одяг, квіти, сири з пліснявою та смажені мідії. Фоторепортаж

1 October 2016, 13:55

У Житомирі на Новому бульварі 1 жовтня розпочався дводенний фестиваль «У пошуках Made in Ukraine», під час якого українські бренди та фермерські господарства представлятимуть свою продукцію. Житомиряни можуть придбати органічні продукти, одяг та взуття, прикраси, квіти, товари для дому та смачно поїсти на фудкорті.

Фестиваль працює 1-2 жовтня з 10.00 до 20.00.

Як повідомляв Житомир.info, організатори анонсували участь 75 українських брендів та запросили місцевих виробників, для яких зробили мінімальний вхід за участь.

«Для нашого фестивалю це засідання буде першим виїзним – ми вперше виїжджаємо за межі Києва. До цього кілька разів намагалися виїхати до Одеси, у нас були запрошення в Дніпропетровськ і Львів, але для того, щоб працювати, нам потрібні відповідні умови. Бо фестиваль - це не просто привезти учасників, стати і почати торгувати, це – інфраструктура, електрика, охорона, благоустрій, вивіз сміття і місце, на якому можна розміститися. Для нас принципово бути на одній із центральних площ. Нам тут, у Житомирі, дуже сприяють», - розповідала організатор фестивалю, журналіст Юлія Савостіна.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі