Події

У Житомирській області вантажівка зіштовхнулася з Renault, загинув водій

3 October 2016, 13:08

Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 жовтня близько 05.50 на 54 автодороги Дубрівка –Баранівка - Висока Піч. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх причин та обставин пригоди.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«За попередніми даними, водій автомобіля ГАЗ-3307, 29-річний житомирянин, рухаючись в напрямку с. Залужного, не впорався з керуванням автомобіля, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем Renault Trafic під керуванням 40-річнго жителя Хмельницької області, який рухався у зустрічному напрямку. Унаслідок ДТП водій автомобіля Renault Trafic загинув на місці події. Водій автомобіля ГАЗ-3307 отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні. Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Також у прес-службі ГУ НП повідомляють про аварію, яка сталася напередодні за участю автомобіля Renault Daster.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 вересня близько 19.25 на автодорозі Біла Церква – Кременець. За попередніми даними, водій автомобіля Renault Daster, 35-річний киянин, рухаючись по автодорозі Біла Церква – Кременець, неподалік с. Авратин Андрушівського району допустив наїзд на пішохода, 57-річного жителя с.Панасівки, який рухався у попутному напрямі узбіччям дороги. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події. Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), триває з’ясування всіх причин та обставин події», – зазначає прес-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Як повідомляє Житомир.info, у Малинському районі Житомирської області ВАЗ зіштовхнувся з велосипедом та перекинувся, загинули двоє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі