Місто

Нову тротуарну плитку почали класти по Великій Бердичівській, житомиряни обурюються. Фоторепортаж

3 October 2016, 14:33

У Житомирі триває реконструкція тротуарів центральних вулиць міста. По один бік Театральної бруківку вже виклали від початку вулиці до зупинки громадського транспорту, що біля телецентру. Нову плитку також продовжують класти по обидва боки вулиці Київської, тривають ремонті роботи по вулиці Героїв Сталінграда.

По Великій Бердичівській уже почали викладати плитку біля зупинки громадського транспорту, що навпроти Старого бульвару. Крім того, робітники вже зняли верхній шар асфальту на тротуарі, що навпроти Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу. Так само старе асфальтне покриття знімають і з хідників на майдані Соборному.

Втім, житомиряни продовжують звертати увагу на недоліки нової бруківки.

Нагадаємо, на тротуарах по Київській і Театральній майже завершили викладати нову бруківку. Наразі тривають ремонті роботи на пішохідній Михайлівській, першу частину якої планують відкрити для житомирян у середині жовтня цього року.

Як повідомляв Житомир.info, в центрі Житомира знімати асфальтове покриття тротуарів почали  12 серпня , а перед цим у мерії показали, як виглядатимуть житомирські тротуари після ремонту. Плитку, яку використають для капітального ремонту тротуарів центральних вулиць Житомира, мали привезти 5-6 вересня, але привезли лише 13 вересня. Нова бруківка, яку 14 вересня почали вкладати на тротуарі по вул. Театральній у Житомирі, була подекуди тріснута або зі сколотими краями. Тріснуту плитку, після розголосу замінили на нову. 

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі