Події

У лісосмузі під Баранівкою знайшли рештки хлопця, який 3 місяці тому втік з лікарні і зник безвісти

4 October 2016, 12:58

27 вересня 2016 року в лісовому масиві поблизу міста Баранівка Житомирської області знайшли останки хлопця 1990 року народження, який наприкінці червня цього року втік з приміщення районної лікарні і відтоді перебував у розшуку як безвісти зниклий.

Про це 3 жовтня повідомив сайт місто Баранівка з посиланням на Баранівське відділення поліції.

«27 вересня в лісовому масиві поблизу Баранівки виявлено скелетований труп чоловічої статі. Під час огляду трупа ознак насильницької смерті не виявлено. Тіло, з метою встановлення причини смерті, направили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Як з'ясувалося згодом, померлим є житель Новоград-Волинського району Сергій Карплюк, 1990 року народження, який значився як зниклий безвісти», - йдеться у повідомленні поліції.

Сайт нагадує, що Сергій Карплюк втік з приміщення Баранівської комунальної центральної районної лікарні наприкінці червня і відтоді перебував у розшуку як безвісти зниклий.

Карплюк Сергій Петрович, 20.10.1990 року народження, був жителем села Груди Новоград-Волинського району. У ніч на 24.06.2016 року він самовільно залишив реанімаційне відділення Баранівської КЦРЛ та зник. Востаннє його бачили у центрі міста, де він звертався до продавців магазинів та приватних підприємців і запитував про можливість працевлаштування на фермі.

Сергія Карплюка розшукували улітку 2016 року. Фото - місто Баранівка

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня цього року пішли з дому та не повернулися жительки Житомира 17-річна Анна-Марія Сімєшова та 14-річна Марія Савицька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі