Влада

У Житомирській області ЖКГ та соціальна сфера технічно повністю підготовлені до опалювального сезону

4 October 2016, 14:59

У Житомирській області житлові будинки та об’єкти соціально-культурної сфери технічно готові до опалювального сезону на 100%.

Про це 4 жовтня повідомляє Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

«Технічну готовність до опалювального сезону забезпечено у повному обсязі. Ця тема не може бути предметом жодних інформаційних маніпуляцій. Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко у рамках селектору з керівництвом областей щодо готовності до осінньо-зимового періоду», - інформує прес-служба Мінрегіону.

За словами віце-прем’єра, попри обмеженість у фінансових ресурсах та очікування прийняття парламентом ключових законодавчих ініціатив, об’єкти ЖКГ та соціальна сфера технічно повністю підготовлені до опалювального сезону 2016/2017.

«Забезпечено готовність житлових будинків, соціальної сфери, теплопостачальних об’єктів та об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства. Ситуація стабільна й контрольована Урядом», — наголосив Геннадій Зубко.

Водночас він зауважив, що окремі регіони на один відсоток або навіть десяту долю відсотка не дотягують 100%-ї готовність до опалювального сезону. «Щодо житлового сектору це – Волинська, Донецька, Запорізька, Херсонська та Київська області. Щодо об’єктів соціально-культурної сфери це – Полтавська, Харківська, Луганська області. Маємо якнайшвидше вирішити ці питання, аби технологічно увійти в опалювальний сезон», — зазначив Геннадій Зубко.

Як повідомляв Житомир.info, 13 липня на засіданні міськвиконкому затвердили склад оперативного штабу з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі