Події

Чоловіка, який погрожував підірвати будинок у Житомирі, відпустили через відсутність складу злочину

6 October 2016, 11:58

У Житомирі чоловіка, який ледь не підірвав багатоповерховий будинок, відпустили через відсутність складу злочину.

Про це повідомляє патрульна поліція Житомира на своїй сторінці у Facebook.

«4 жовтня, близько 11 години патрульні отримали терміновий виклик про те, що в під’їзді будинку по вулиці Шелушкова (зараз Князів Острозьких) відчутний запах газу. Прибувши на місце, поліцейські встановили номер квартири, в якій, ймовірно, було газове задимлення. Опитавши сусідів, поліціанти з’ясували, що власник помешкання постійно спричиняє конфлікти з мешканцями будинку, неодноразово погрожував фізичною розправою. Цього ж дня чоловік вів себе агресивно, бігав з загостреним предметом по вулиці. На час приїзду патрульних, громадянин знаходився в середині квартири, двері не відчиняв. Проте охоронцям порядку все ж вдалося поспілкуватися з ймовірним правопорушником.

Оскільки, повноваження патрульних обмежені щодо проникнення до чужого помешкання, а вимога відкрити двері не дала результатів, патрульні викликали рятувальну і газову служби. На місце прибув спецпідрозділ Національної поліції. Завдяки спільній злагодженій роботі, правопорушника затримали і перекрили витік газу. Житомирянина доправили до міськвідділку поліції для встановлення особи, де з’ясувалося, що даний громадянин неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних речовин, а також за вчинення крадіжки. Оскільки чоловік мав явні ознаки сп’яніння, його відвезли до центру детоксикації. Як з’ясувалося пізніше справа була закрита через відсутність складу злочину», – зазначає патрульна поліція.

Як повідомляв Житомир.info, 4 жовтня у Житомирі поліція затримала неадекватного чоловіка, який погрожував підірвати багатоквартирний будинок.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі