Місто

Реконструкція парку Гагаріна триватиме більше року, – заступник мера Житомира

6 October 2016, 14:29

У Житомирі відбулися перші установчі збори робочої групи з реконструкції парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна, що триватиме понад рік. За цей час у ньому облаштувати дві зони – активного і пасивного відпочинку.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов.

«Сьогодні вперше зібралася робоча група стосовно реконструкції парку відпочинку. Це були установчі збори, де ми по-перше знайомилися, а по-друге, визначали коло питань, які необхідно з’ясувати, перед тим як приступати до проектування. Наступна робоча група вже збереться з конкретними пропозиціями, баченнями, щоб виробити єдину концепцію реконструкції. Одразу скажу, що переоблаштування парку відпочинку буде тривати більше року, але зонально, так, щоб у житомирян була змога відвідувати парк. Основна мета – зберегти цінне, що є, і провести зонування для занять спортом, ігрові зони для маленьких дітей, зони активного відпочинку для підлітків, зони «тихого» відпочинку для людей похилого віку і багато іншого,» – написав посадовець.

Як повідомляв Житомир.info, e Житомирі планують зробити пішохідний маршрут, який з’єднуватиме парк Гагаріна та монумент Слави.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі