Події

Житомирські патрульні затримали пораненого в шию чоловіка, який вирвав з рук дитини мобільний телефон

6 October 2016, 17:19

Житомирські патрульні поліцейські затримали пораненого в шию чоловіка, який біля стадіону «Спартак» вирвав з рук дитини мобільний телефон.

Про це повідомляє патрульна поліція Житомира на своїй сторінці у Facebook.

«5 жовтня, о 17 годині 20 хвилин на службу «102» надійшло термінове повідомлення про те, що на вулиці Київській біля стадіону «Спартак» невідомий заволодів мобільним телефоном. Вже за п’ять хвилин патрульні прибули на місце. Опитавши свідків, поліціанти відтворили хронологію події. Чоловік вирвав з рук дитини телефон, коли остання сідала до маршрутки. Небайдужі громадяни зупинили крадія і зателефонували до поліції. В ту ж саму хвилину підбіг інший невідомий, який наніс грабіжнику ножове поранення в область шиї і зник з місця події.

Патрульні встановили детальний опис порушників і розпочали пошукові дії двох осіб: один з яких підозрювався у вчиненні грабежу, інший – за нанесення ножового поранення. Перехожі вказали напрямок, куди побіг закривавлений чоловік. Екіпажі патрульної поліції ретельно обстежили прилеглу територію. Саме завдяки слідам крові, що залишалися на дорозі, патрульні встановили під’їзд, в якому, ймовірно, переховувався правопорушник. Через 15 хвилин особу затримали. Як з’ясувалося, чоловік забіг до квартири матері одного зі своїх друзів. Остання спочатку не зізнавалася, що переховує потенційного злочинця. Проте сперечатися з патрульними не було жодного сенсу і жінка відчинила двері. Громадянину надали першу медичну допомогу. Від виклику «швидкої» останній відмовився. Чоловіка доправили до міського відділку поліції. Затриманого перевіряють на причетність до інших пограбувань», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі чоловіка, який ледь не підірвав багатоповерховий будинок, відпустили через відсутність складу злочину.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі