Влада

Футболістам «за 50» роздавали нагороди і компліменти у Житомирській облраді

8 October 2016, 14:11

7 жовтня голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма зустрівся із гравцями футбольної команди  «Аміко» з міста Андрушівка Житомирської області.

Про це пише сайт облради.

Зустріч відбулась у прес-центрі обласної ради за ініціативи депутата облради, голови Житомирської обласної федерації футболу Руслана Павлюка.

 «Футбольна команда «Аміко» виграла чемпіонат України  з футболу у віковій групі понад 50 років, який проходив з 30 вересня по 2 жовтня у м. Мукачеве Закарпатської області. Спортсменам вручили відзнаки від обласної ради та обласної державної адміністрації», - інформує сайт.

«Ви своїм прикладом показуєте для молоді, яким має бути підхід і до свого здоров’я , і до спорту загалом.  Ми бачимо, що нам є на кого рівнятися в футболі, та й не тільки», - цитує  Володимира Ширму прес-служба облради.

Голова облради також зазначив, що в депутатському корпусі 7 скликання також є спортсмени, і нагадав присутнім про команду депутатів Житомирської області, яка стала бронзовим призером на всеукраїнській Спартакіаді серед органів місцевого самоврядування.

Як повідомляв Житомир.info, в серпні 2016 року в Житомирі нагородили кращі дворові футбольні команди.
 
 
 
 
 
 
 
Фото прес-служби облради
 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі