Місто

У Житомирі змагалися вихованці двох шахових клубів. Результати

8 October 2016, 15:52

8 жовтня 2016 року в Житомирі, в приміщенні підліткового клубу «Дружба» на вул. Східній, відбувся матч з шахів між командами шахової школи «Інтелект» та шахового клубу «Дебют».

Про це Житомир.info 8 жовтня повідомив тренер ШШ «Інтелект» Сергій Трохимишин.  

Участь у матчі взяли 16 юних шахістів, по 8 у кожній команді. Матч складався з 2-х частин: в гостях у ШК «Дебют» білими грали вихованці ШК «Інтелект», зміна кольору буде наступного разу. Контроль часу - 30 хвилин кожному учаснику до закінчення партії.

На відкритті перед учасниками виступили тренер ШК «Дебют» і суддя матчу Леонід Новофастовський, а також тренер ШШ «Інтелект» Сергій Трохимишин.

Матч ШШ "Інтелект" - ШК "Дебют" 08.10.16 р.

Номер шахівниці

Білі

Результат

Чорні

1

Лавренчук С.

0-1

Копетчук І.

2

Пошабля Н.

0-1

Пашковський І.

3

Соломонюк Б.

1-0

Майбородін А.

4

Мельниченко А.

1-0

Демчик Н.

5

Лисюк І.

0-1

Савенець М.

6

Ткачук Г.

1-0

Войтенко П.

7

Якусевич Н.

0-1

Паламарчук С.

8

Павлущенко І.

1-0

Прилипко В.

«Матч складався досить непросто, і по завершенні п’ятої партії попереду був ШК «Дебют» 2:3. Та шахісти з ШШ «Інтелект» зуміли перебороти супротив суперників і в наступних трьох партіях набрали ще 2 очки. Як результат загального матчу - нічия 4:4. Матч-відповідь відбудеться в приміщенні ШШ «Інтелект» за 2 тижні, склад команд незмінний: по 8 учасників в кожній команді», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року в селищі Черняхів пройшов XIV Всеукраїнський Меморіал з шахів, присвячений пам’яті шахового композитора, міжнародного майстра, бронзового призера чемпіонату світу з шахової композиції Миколи Кондратюка. Нещодавно житомирська влада відповіла на петицію президента федерації шахів Житомирської області Артема Сачука стосовно створення у місті шахового клубу.

Фото - Леся Копетчук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі