Події

У Сонячному чоловік відкрив вогонь по перехожим, а біля житомирського кафе стріляли в чоловіка

9 October 2016, 12:38

У ніч на 9 жовтня на Крошні, біля кафе «У баби Іри», чоловік стріляв в іншого, а у передмісті Житомира невідомий відкрив стрільбу по перехожим.  

Про це Житомир.info 9 жовтня розповіла прес-офіцер Патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

«9 жовтня близько 2 години ночі патрульні поліцейські отримали повідомлення від громадянина, що біля кафе «У баби Іри» на Крошні у нього стріляв чоловік. Заявника патрулі застали біля розважального комплексу «Волна». На щастя, поранений він не був. Чоловік чекав на поліцію, щоб написати заяву на кривдника, та описав його. Невдовзі правоохоронці затримали пішохода, за описом схожого на порушника. У громадянина виявили травматичний пістолет, дозвіл на який у власника був. Однак правила носіння і зберігання зброї були порушені – пістолет був без кобури, запобіжник був знятий. Крім того, поліцейські вилучили використані гільзи від двох патронів. Чоловік був нетверезий, що підтвердив експрес-тест на алкоголь, та виявляв агресію», - розповіла прес-офіцер.

Зброя, з якої цілилися в чоловіка на Крошні

Зі слів Діни Корчевної, у селі Сонячне Житомирського району пізно увечері 8 жовтня невідома особа відкрила вогонь по перехожим.

 «8 жовтня близько 23.00 поліцейські патрулі отримали виклик, що біля магазину в центрі  села Сонячне під Житомиром невідома особа відкрила вогонь по перехожим із пістолета.  Прибувши на місце виклику й опитавши свідків, поліцейські невдовзі затримали автомобіль Hyundai, на якому, зі слів заявників, зник порушник. З метою безпеки з водієм спілкувалися через гучномовець. Невдовзі чоловік вийшов з машини, в бардачку якого був виявлений металевий предмет, схожий на пістолет. Потерпілих немає, на порушника одягли кайданки і направили до райвідділу поліції. Зараз перевіряється законність володіння зброєю даною особою», - розповіла Діна Корчевна.

Затриманий у Сонячному автомобіль та зброя, з якої стріляли по громадянам. Фото Діни Корчевної

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2016 року під Житомиром стався розбійний напад на водія: стріляли з травмата, побили та забрали гроші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі