Події

У Житомирському районі невідомий автомобіль насмерть збив чоловіка та зник з місця ДТП

10 October 2016, 11:06

У селі Ліщин Житомирського району водій невстановленого автомобіля насмерть збив 36-річного чоловіка і втік з місця ДТП.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 жовтня близько 00.10 у с. Ліщині Житомирського району. Водій невстановленого автомобіля на перехресті вул. Головачова та Шкільної скоїв наїзд на місцевого жителя, який знаходився на проїзній частині дороги. Керманич разом з транспортним засобом з місця події зник. Від отриманих тілесних ушкоджень 36-річний пішохід загинув на місці події. Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події», – йдеться у повідомленні.

Шановні громадяни, правоохоронці просять тих, хто став свідком події або володіє будь-якою інформацією щодо обставин ДТП, повідомите про це до Житомирського районного відділення поліції, що розташоване за адресою: вул. Покровська, 88, або за номерами телефонів: (0412) 37-15-56, 102.

Як повідомляв Житомир.info, пізно ввечері 25 вересня у селищі Мар’янівка Баранівського району Житомирської області мотоцикл насмерть збив 75-річну жінку. Водій мотоцикла з місця пригоди зник.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі