Влада

Влада відзвітувала, які міста Житомирської області вже почали опалюватися

10 October 2016, 16:22

Станом на 10 жовтня у Житомирській області  підключені до опалення соціальні заклади Новограда-Волинського (на 100%) та частково - Бердичева.

Про це 10 жовтня повідомив сайт Житомирської обласної державної адміністрації.

«Опалюють соціальні заклади вже на 100% у м. Новограді-Волинському. До кінця сьогоднішнього дня підключать соціальні об’єкти м. Коростеня. Всі дитячі садочки вже обігріваються у Бердичеві. У Житомирі та Малині заклади соціальної сфери з централізованим опаленням розпочнуть підключати завтра, 11 жовтня», - інформує прес-служба ОДА.

На сайті зазначають, що у жовтні температура повітря значно знизилася, у зв’язку з чим опалювальний сезон в області розпочинається дещо раніше. Першочергово підключаються до опалення заклади соціальної сфери: дитячі садочки, школи, лікарні тощо.

На сайті Коростенської міської ради опубліковане рішення міськвиконкому про початок опалювального сезону з 10 жовтня з першочерговим підключенням соціальних об’єктів.

Як повідомляв Житомир.info, з 10 жовтня поступово підключається до тепла і Новоград-Волинський. У Житомирі вирішили розпочати опалювальний сезон з 12 жовтня, а поліклініки, лікарні, дитсадки і школи до тепла підключатимуть з 11-го.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі