Місто

Кращу концепцію перетворення кінотеатру «Жовтень» на арт-центр житомиряни можуть обирати у Facebook

16 October 2016, 14:48

Житомиряни можуть обрати кращу концепцію трансформації непрацюючого кінотеатру «Жовтень» на арт-центр, проголосувавши за один із запропонованих екскізних проектів у соцмережі.

Про це повідомляють на сторінці відкритого конкурсу «Арт-центр Житомир» у Facebook.

«Голосування за найкращі роботи відбуватиметься на нашій сторінці до 21 жовтня. Всі роботи опубліковуються окремим постом, під кожним з яких відбуватиметься голосування за допомогою КОМЕНТАРІВ!!! Зараховуватись будуть коментарі, що починатимуться з знаку «+» або складатимуться тільки з цього знаку. До уваги не прийматимуться коментарі без відповідної помітки та всі додаткові коментарі з таким знаком від одного облікового запису. До уваги також не братимуться коментарі з нецензурною лексикою. Адміністратори групи залишають за собою право вилучати такі коментарі та банити явних «тролів» та «фейкові акаунти», – йдеться у повідомленні.

Станом на 16 жовтня на сторінці відкритого конкурсу вже опублікували два ескізних проекти.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня для розробки концепції арт-центру в житомирському кінотеатрі «Жовтень» створили ініціативну групу. Для розробки ескізного проекту у міській раді вирішили оголосили конкурс. У відповідному розпорядженні міського голови №574 від 7 липня 2016 року, йдеться про те, що конкурс проводиться у два тури. Так, протягом І туру визначення кращих проектних пропозицій відбуватиметься шляхом онлайн-голосування на сторінці https://www.facebook.com/artcentre.zt. До другого етапу конкурсу пройдуть автори десяти кращих конкурсних проектів, які перемогли у І турі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі