Суспільство

Командування 26-ї бердичівської бригади шукає скульпторів для виготовлення пам’ятника загиблим в АТО

17 October 2016, 11:43

 Командування 26-ї артилерійської бригади (м. Бердичів Житомирської області) шукає скульпторів для виготовлення пам’ятника загиблим на сході бійцям, який планують розмістити на місці колишнього пам’ятника радянському військовому Григорію Котовському.

Про це  Житомир.info 17 жовтня повідомила прес-служба 26-ї бригади.

«Командування 26 АБр шукає небайдужих і талановитих скульпторів. У районі Червона Гора м. Бердичів на місці демонтованого у 2015 році монумента радянському військовому і політичному діячеві Котовському Г. І. хочемо звести пам’ятник усім воїнам, загиблим під час виконання службового обов’язку у зоні проведення антитерористичної операції. Для цього нам потрібен спеціаліст зі створення монументальних скульптур. Шановні бердичівляни та жителі інших міст України, необхідна Ваша допомога! Якщо у Вас є контактні дані професіоналів або ж Ви самі є митцем у галузі скульптуротворення, відгукніться!», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначають, що допомога у створенні ескізу та оплата праці гарантуються.

«Оплачувати роботу буде командування, зараз шукають спонсорів. Ескіз майбутнього пам’ятника в нас уже є, але оскільки кожен фахівець бажає працювати із власними розробками, ми за бажанням можемо дати йому орієнтир, підказку. Це буде пам’ятник від нашої частини, але присвячений він буде всім воїнам, які загинули в зоні АТО, виконуючи свій військовий обов’язок», - розповіла у телефонному коментарі працівник прес-служби Катерина.

Електронна адреса, на яку можна відсилати пропозиції - Katriabuh@gmail.com

Телефони: (063) 224 03 71 ‒ Валерій; (093) 87 51 936, (098) 555 23 71 ‒ Катерина.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2015 року в Новограді-Волинському відкрили пам’ятник воїнам, які загинули на сході України, а трохи згодом в Житомирі обговорили концепцію меморіалу Героям АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі