Події

Житомирські копи затримали хлопця, який викрав у гральному закладі дорогий телефон і здав його у ломбард

18 October 2016, 09:41

Поліцейські затримали хлопця, який попросив у працівника грального закладу подзвонити і викрав телефон вартістю майже 7 тис. грн.

Про це 17 жовтня на своїй сторінці у фейсбук повідомила патрульна поліція Житомира.

«17 жовтня під час нічного чергування до патрульної поліції надійшов виклик відносно вчинення шахрайських дій невідомою особою в приміщенні «Національної лотереї» по вулиці Велика Бердичівська в Житомира. У ході з’ясування обставин події стало відомо, що близько 1-ї години ночі молодий чоловік отримав мобільний телефон від працівника закладу. Останній віддав телефон добровільно, аби відвідувач мав змогу зателефонувати. Громадянин, скориставшись довірою охоронця, телефон не повернув і зник з місця події», - йдеться у дописі.

Охорона закладу повідомила про факт вчинення крадіжки на службу «102», патрульні отримали орієнтування відносно ймовірного злочинця. У ході проведення розшуково-оперативних дій через декілька кварталів від місця вчинення злочину патрульні виявили підозрілого громадянина.

«Заявник упізнав в особі чоловіка, який викрав у нього мобільний телефон марки Lenovo A6010 вартістю 6800 грн. 23-річний житомирянин раніше притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім’ї. Чоловік у скроєному злочині зізнався», - повідомляє поліція.

У повідомленні також йдеться, що хлопець вказав патрульним місце збуту викраденого, «про що свідчив договір кредитної спілки на з суму 1300 гривень, де в якості заставного майна виступив мобільний телефон, який напередодні викрали». Поліцейські зазначають, що «зазначений договір кредитною спілкою не був належно зареєстрований і таким чином довести по факту передачу на зберігання майна під грошову заставу на момент виявлення патрульним не вдалося».

Затриманого доправили до міськвідділу поліції, ведуться слідчі дії.

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня цього року житомирські патрульні затримали пораненого в шию чоловіка, який вирвав з рук дитини мобільний телефон.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі