Місто

Влада Житомира втретє шукає перевізників для двох маршрутів

18 October 2016, 17:18

Управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради повторно шукає перевізника для здійснення тимчасового перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування.

Про це повідомляє сайт Житомирської мерії. 

«Визначення перевізника для перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводиться відповідно Закону України «Про автомобільний транспорт», «Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081 із змінами та доповненнями (далі-Порядок).

Метою визначення автомобільного перевізника для обслуговування маршруту є реалізація основних напрямів розвитку галузі автомобільного транспорту, створення безпечних умов для перевезення пасажирів автомобільним транспортом, покращення якості пасажирських перевезень, створення конкурентного середовища, забезпечення оновлення рухомого складу, підвищення рівня безпеки перевезень пасажирів, забезпечення виконання соціально значущих перевезень», - йдеться в оголошенні.

об’єкта

Номер маршруту, найменування кінцевих зупинок

Кількість та
№ графіків

Режим руху, періодичність перевезень

Інтервал руху,
хв.

Кількість автобусів

Вимоги до автобусів
Клас

Категорія

Кількість місць для сидіння

1.

№ 2 «с. Лісове – Полісся»

 

№ 26 «Богунія - М’ясокомбінат»

10 (№ 1-10) Звичайний режим, щоденно 8-12 10 А, В М2, М3 від 18
12 (№ 1-12) Маршрутне таксі, щоденно 8-10 10 А, В М2, М3 від 18
 

Управління транспорту вже втретє за два місяці подає оголошення про пошук перевізників для двох маршрутів. Про це Житомир.info розповіла начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Вікторія Климчук-Побережник.

«Перевізники не подають свої пропозиції. Зараз за угодою на цих маршрутах їздять ті, хто й раніше здійснював перевезення. Ці перевізники підходять по критеріям, але вони не подавали заяви, там є деякі моменти, які ми оговорюємо. Ми оголошення подали, можливо інші перевізники відгукнуться, а поки ведемо переговори з цими перевізниками», - сказала Вікторія Климчук-Побережник.

Умови для учасників конкурсу можна переглянути тут.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці вересня 2016 року управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради оголосило конкурс та шукало перевізників для трьох маршрутів. На початку жовтня управління транспорту повторно оголосило конкурс для здійснення тимчасового перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування: №2, №26.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі