Влада

У Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» скоро може з’явитися власний свинарник

20 October 2016, 15:03

Житомирська облрада збирається передати ДЮСШ «Авангард» свинарник з огорожею, який розташований в селі Зарічани і зараз належить психіатричній лікарні.

Проект рішення сесії про передачу нерухомого майна опублікований на сайті облради 19 жовтня.

«Відповідно до статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 09.04.13 №816 «Про затвердження Положення про порядок передачі майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від                        , обласна рада вирішила передати безоплатно з балансу Житомирської обласної психіатричної лікарні №1 Житомирської обласної ради на баланс Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» Житомирської обласної ради нерухоме майно, а саме: свинарник з огорожею (інвентарний номер 10310018, площа 372,6 кв. м, первісна балансова вартість 95274 грн.), що знаходиться за адресою: Житомирський район, с. Зарічани, шосе Бердичівське, 3», - зазначається у проекті рішення.

Якщо депутати підтримають цю пропозицію, то головному лікарю Житомирської обласної психіатричної лікарні №1 Житомирської обласної ради Гусаку О.Я. необхідно буде здійснити передачу майна відповідно до чинного законодавства та у місячний термін надати обласній раді акт приймання-передачі.

Як повідомляв Житомир.info, чергова сесія облради призначена на 4 листопада.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі