Місто

Житомирську центральну міську лікарню №1 збираються перевести на альтернативне опалення

20 October 2016, 15:07

Житомирську центральну міську лікарню № 1 збираються перевести на альтернативне опалення, перепідключивши теплові мережі лікувального закладу до модульного транспортабельного теплогенератора.

Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради, опублікованому на сайті мерії 20 жовтня 2016 року.

«1. Зобов’язати комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради видати технічні умови на підключення комунальної установи Центральна міська лікарня № 1 м. Житомир до теплогенератора модульного транспортабельного установленого ТОВ «Альтеренерго» по вул. Великій Бердичівській, 70 в м. Житомирі.

2. Зобов’язати ТОВ «Альтеренерго»:

2.1. Розробити проектну документацію на переключення теплових мереж до теплогенератора модульного транспортабельного зі встановленням приладів комерційного та технологічного обліку теплової енергії для безперебійного забезпечення тепловою енергією комунальної установи Центральна міська лікарня № 1 м. Житомир.

2.2. Укласти договори з комунальним підприємством «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради на транспортування теплової енергії та на обслуговування теплових мереж.

2.3. До 01.10.2017 ввести в експлуатацію котельню на альтернативних видах палива за адресою: м. Житомир, вул. Офіцерська, 9», – йдеться у документі.

Разом з тим у коментарі Житомир.info начальник управління охорони здоров’я Марія Місюрова зауважила, що ЦМЛ № 1 опалюється й зараз.

«Мова йде про переведення цієї лікарні на альтернативне паливо. Хоча всі відділення цієї лікарні зараз теж опалюється, як і ЦМЛ № 2, і дитяча лікарня. В усіх закладах охорони здоров’я міста витримано потрібний температурний режим», – уточнила керівник профільного управління.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі знайшли вихід, як не залишити міську лікарню №1 без газу та гарячої води.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі