Влада

Мер Житомира в одному ЖЕКу звільнив керівника, а в іншому - призначив

21 October 2016, 09:15

 Мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив керівника одного ЖЕКу і призначив – іншого.

«Розпорядження міського голови Про звільнення директора комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 16» Житомирської міської ради Толочка А.А.» опубліковане на сайті мерії 18 жовтня.

«Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» :

1. Звільнити 27 жовтня 2016 року Толочка Анатолія Антоновича, директора комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 16» Житомирської міської ради з займаної посади в зв’язку з закінченням строку дії контракту, пункт 2 статті 36 Кодексу законів про працю України та припинити з ним контракт.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фещенка О.А.», - йдеться у розпорядженні.

Також мер Житомира Сергій Сухомлин розпорядився укласти контракт з начальником комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №3» Житомирської міської ради Левадною Г.М.

«Розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фещенка О.А. від 03.10.16 № 26/717, заяву Левадної Г.М., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України:

1. Укласти з начальником комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно – експлуатаційне підприємство №3» Житомирської міської ради Левадною Галиною Михайлівною контракт на термін з 25 жовтня 2016 року по 25 квітня 2017 року, що додається.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фещенка О.А.», - йдеться у документі.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські ЖЕКи в січні 2016 року просили міську владу на 30% підвищити квартплату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі